
Paste cu piure de dovleac – pentru bebeluși
Am rămas cu niște piure de dovleac după ce am făcut siropul „Pumpkin Spice” așa că am făcut treaba asta.Rețeta asta a fost menită pentru beben, dar s-a mâncat cu poftă de toată lumea. 😀
PORȚII 1 porție
Echipament
- Cratiță
- Tigaie
- Lingură din lemn
Ingrediente
- 50 grame paste „penne” integrale
- 1 linguriță ulei de măsline
- 50 grame piure de dovleac Click aici pentru rețeta de piure de dovleac.
- 1/2 lingură unt
- 10 grame frunze de spanac baby
- apă pentru fiert
- 3 linguri apă din care au fiert pastele
Instrucțiuni
- Se fierb pastele după instrucțiunile de pe ambalaj.
- Când s-au fiert, se scurg pastele și se păstrează 3 linguri din apa în care au fiert.
- Se pune o tigaie pe foc mediu.
- Se adaugă în tigaie untul, piureul de dovleac și cele 3 linguri de apă fiartă.
- După ce s-a topit complet untul, se adaugă frunzele de spanac.
- Se amestecă constant 1-2 minute până când s-a înmuiat spanacul.
- Se adaugă pastele scurse și se amestecă bine până când sunt complet acoperite cu sos.
- Se oprește focul și se acoperă tigaia timp de 5 minute.
- Se pune în farfurie.
- Poftă bună beben! 😀
Notă
Rețeta pentru piure de dovleac – Click aici!