
Medalion de somon cu salată de sfeclă coaptă
Băi, mie în general nu-mi plăcea somonul gătit. Se pare că era pentru că n-am mâncat de unde trebuia. :)) Acum îi bun, îmi place. 😃 Se pare că trebuia să mi-l gătesc eu.
PORȚII 1 porție
Echipament
- folie aluminiu
- Furculiță
- tavă cuptor
- scobitoare
- mănuși de unică folosință
- Tocător
- Cuțit
- castroane
- Tigaie
- Spatulă
- crăticioară cu capac
Ingrediente
- 1 bucată sfeclă medie (aproximativ 100g) – poți lua gata fiartă și sari pasul cu coacerea –
- 1 lingură apă
- 1 bucată portocală
- 1 linguriță muștar Dijon
- 1 linguriță oțet
- 1/4 bucată ceapă medie (aproximativ 40g)
- 25 grame rucola
- 25 grame spanac baby
- 1 1/2 linguriță ulei de măsline
- 1 bucată medalion somon (aproximativ 180g)
- 1/4 linguriță piper
- 125 ml apă
- 40 grame couscous – poate fi înlocuit cu orez brun sau quinoa
- 1 fir mărar (tocat)
- 30 grame telemea de capră sfărâmată – poate fi înlocuită cu alternativă de feta vegană sau exclusă complet
Instrucțiuni
- Urmăriți rețeta pas cu pas în video!