Medalion de somon cu salată de sfeclă coaptă

821

Medalion de somon cu salată de sfeclă coaptă

ioanafacechestii
Băi, mie în general nu-mi plăcea somonul gătit. Se pare că era pentru că n-am mâncat de unde trebuia. :)) Acum îi bun, îmi place. 😃 Se pare că trebuia să mi-l gătesc eu.
Timp de preparare 10 minutes
Timp de gătire 40 minutes
Timp Total 50 minutes
Fel de mâncare Fel Principal
Tip de bucătărie Internațională
Cuvinte cheie quick & fit,sfecla coapta,somon
PORȚII 1 porție

Echipament

  • folie aluminiu
  • Furculiță
  • tavă cuptor
  • scobitoare
  • mănuși de unică folosință
  • Tocător
  • Cuțit
  • castroane
  • Tigaie
  • Spatulă
  • crăticioară cu capac

Ingrediente
  

  • 1 bucată sfeclă medie (aproximativ 100g) – poți lua gata fiartă și sari pasul cu coacerea –
  • 1 lingură apă
  • 1 bucată portocală
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 1 linguriță oțet
  • 1/4 bucată ceapă medie (aproximativ 40g)
  • 25 grame rucola
  • 25 grame spanac baby
  • 1 1/2 linguriță ulei de măsline
  • 1 bucată medalion somon (aproximativ 180g)
  • 1/4 linguriță piper
  • 125 ml apă
  • 40 grame couscous – poate fi înlocuit cu orez brun sau quinoa
  • 1 fir mărar (tocat)
  • 30 grame telemea de capră sfărâmată – poate fi înlocuită cu alternativă de feta vegană sau exclusă complet

Instrucțiuni
 

  • Urmăriți rețeta pas cu pas în video!

Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Ioana Face Chestii © Copyright 2021. All rights reserved.
Close