
Cele mai bune pulpe de pui la cuptor (în stil mediteraneean)
Pentru mine, astea sunt cele mai bune pulpe de pui la cuptor. Merg calde, reîncălzite, stocate la congelator etc. Le-am mâncat săptămânal în ultima vreme.
PORȚII 5 porții
Echipament
- Tocător
- Tigaie
- tavă copt
- hârtie copt
- Cuțit
- borcan
Ingrediente
- 5 buc pulpe de pui întregi
- 500 g cartofi decojiti, taiati cubulete
- 1 buc ardei gras rosu tăiat cubulete
- 1 buc ceapă roșie mare tăiată feliuțe
- 1 buc zucchini mare tăiat feliuțe
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură oțet din vin roșu
- 2 linguri oregano proaspăt tocat
- 2 linguri pătrunjel/busuioc proaspăt tocat
- 8 căței usturoi zdrobiți
- 60 ml zeamă de lămâie
- 2 lingurițe sare
- 100 grame măsline kalamata
Instrucțiuni
- Rețeta pas cu pas în clipul de mai jos.
- Poftă bună!