Cele mai bune pulpe de pui la cuptor (în stil mediteraneean)

3.4K

Cele mai bune pulpe de pui la cuptor (în stil mediteraneean)

ioanafacechestii
Pentru mine, astea sunt cele mai bune pulpe de pui la cuptor. Merg calde, reîncălzite, stocate la congelator etc. Le-am mâncat săptămânal în ultima vreme.
Timp de preparare 20 minutes
Timp de gătire 1 hour 10 minutes
Timp Total 1 hour 30 minutes
Fel de mâncare Fel Principal
Tip de bucătărie Mediteraneeana
Cuvinte cheie cele mai bune pulpe de pui la cuptor,cina,fel principal,pranz,pulpe de pui
PORȚII 5 porții

Echipament

  • Tocător
  • Tigaie
  • tavă copt
  • hârtie copt
  • Cuțit
  • borcan

Ingrediente
  

  • 5 buc pulpe de pui întregi
  • 500 g cartofi decojiti, taiati cubulete
  • 1 buc ardei gras rosu tăiat cubulete
  • 1 buc ceapă roșie mare tăiată feliuțe
  • 1 buc zucchini mare tăiat feliuțe
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oțet din vin roșu
  • 2 linguri oregano proaspăt tocat
  • 2 linguri pătrunjel/busuioc proaspăt tocat
  • 8 căței usturoi zdrobiți
  • 60 ml zeamă de lămâie
  • 2 lingurițe sare
  • 100 grame măsline kalamata

Instrucțiuni
 

  • Rețeta pas cu pas în clipul de mai jos.
  • Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Ioana Face Chestii © Copyright 2021. All rights reserved.
Close