Caviar Texan (Caviarul Cowboy-ului)

4.1K

Caviar Texan (Caviarul Cowboy-ului)

ioanafacechestii
Am văzut că tot circulă rețeta asta și am zis că-i musai să o-ncerc și eu. 😀
Și bine am făcut, pentru că atât de bună a fost, încât acum face parte din meniul nostru săptămânal.
Timp de preparare 15 minutes
Fel de mâncare Fel Principal,Gustare,Snack
Tip de bucătărie Internațională
Cuvinte cheie caviar cowboy,caviar texan,party snack,reteta petrecere
PORȚII 10 persoane

Echipament

  • 1 castron mare
  • 1 Cuțit
  • 1 Tocător

Ingrediente
  

  • 1 conservă fasole roșie
  • 1 conservă fasole albă (tip cannellini)
  • 1 conservă năut
  • 1 conservă porumb dulce
  • 2 buc mix ardei gras (verde, roșu, galben) tocat mărunt
  • 1.5 buc ceapă roșie/ceapă de apă (medii) tocată mărunt
  • 1 buc avocado tocat mărunt
  • 1/2 buc castravete fabio tocat mărunt
  • 250 grame roșii cherry tocate mărunt
  • 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
  • 1 bucată ardei iute (opțional)
  • 2 bucăți lămâie (doar zeama)
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță sare neiodată
  • 1 linguriță piper
  • 1 linguriță chimion măcinat
  • 1 lingură miere
  • 2 pungi nachos

Instrucțiuni
 

  • Modul de preparare în clipul de mai jos.
  • Acoperit, rezistă până la 5 zile la frigider.
  • Se servește cu nachos.
  • Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Ioana Face Chestii © Copyright 2021. All rights reserved.
Close