
Caviar Texan (Caviarul Cowboy-ului)
Am văzut că tot circulă rețeta asta și am zis că-i musai să o-ncerc și eu. 😀 Și bine am făcut, pentru că atât de bună a fost, încât acum face parte din meniul nostru săptămânal.
PORȚII 10 persoane
Echipament
- 1 castron mare
- 1 Cuțit
- 1 Tocător
Ingrediente
- 1 conservă fasole roșie
- 1 conservă fasole albă (tip cannellini)
- 1 conservă năut
- 1 conservă porumb dulce
- 2 buc mix ardei gras (verde, roșu, galben) tocat mărunt
- 1.5 buc ceapă roșie/ceapă de apă (medii) tocată mărunt
- 1 buc avocado tocat mărunt
- 1/2 buc castravete fabio tocat mărunt
- 250 grame roșii cherry tocate mărunt
- 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
- 1 bucată ardei iute (opțional)
- 2 bucăți lămâie (doar zeama)
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță sare neiodată
- 1 linguriță piper
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 lingură miere
- 2 pungi nachos
Instrucțiuni
- Modul de preparare în clipul de mai jos.
- Acoperit, rezistă până la 5 zile la frigider.
- Se servește cu nachos.
- Poftă bună!