
Sarmale pentru bebeluși – de curcan (baby & toddler friendly) 8 luni ++
Vine Crăciunul și nu știam cum fac eu cu beben când o să vadă masa plină de multe de care el n-are voie. Așa că m-am apucat să-i fac preparate românești, varianta baby friendly. 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓̦𝐈𝐄 !!! 𝐃𝐞𝐬̦𝐢 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐭𝐚̆ 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟖 𝐥𝐮𝐧𝐢, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐢̂𝐢 𝐝𝐚𝐢 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐭𝐚̆𝐮 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐧𝐮 𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐒𝐄𝐏𝐀𝐑𝐀𝐓 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝟒𝟖-𝟕𝟐𝐡, 𝐚𝐬̦𝐚 𝐜𝐮𝐦 𝐭̦𝐢-𝐚 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐭𝐚̆𝐮 𝐩𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭𝐫𝐮. Întotdeauna să te sfătuiești cu medicul pediatru al copilului înainte de a încerca ceva nou sau dacă nu ești sigură.
Echipament
- Tocător
- Cratiță
- Clește
- Castron
- Vas termorezistent
- Cuțit
- Tocător
- Tel
Ingrediente
- 500 grame carne tocată de curcan
- 1 bucată varză chinezească (Napa)
- 5 linguri orez bob rotund (spălat și scurs)
- 80 grame unt topit
- 200 grame piure de roșii (fără sare)
- 4 frunze dafin
- 1 linguriță busuioc uscat
- 1 linguriță măghiran uscat
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 1 linguriță boia dulce
- apă rece (cât să cuprindă vasul de 2 ori)
Instrucțiuni
- Instrucțiunile pas cu pas în rețeta video de mai jos.
- Poftă bună beben și sărbători fericite!