
Tort – Fund de iepuraș
O rețetă creativă pentru masa de Paște (și nu numai!)
PORȚII 1 tort
Echipament
- tava briose
- vas jena rotund
- Spatulă
- Mixer
- castroane
- boluri pentru mixat
- Cuptor
- Lingură
- platou
- sită
Ingrediente
BLAT DE CIOCOLATĂ
- 600 grame faina tip 000
- 160 grame cacao
- 2 plicuri praf de copt
- 1 linguriță sare
- 300 grame zahăr brun
- 230 grame unt moale la temperatura camerei
- 4 buc galbenusuri ou
- 4 buc oua întregi
- 2 linguri esență de vanilie
- 825 ml lapte fiert fără să fie dat în clocot
CREMĂ DE UNT
- 250 grame unt moale la temperatura camerei
- 500 grame zahăr pudră
- 100 ml smântână lichidă 35% grăsime
- 1 lingură esență de vanilie
- 1/2 lingură esență de migdale
DECOR
- 100 grame biscuiți oreo
- 70 grame fulgi de cocos pentru iarbă
- colorant alimentar verde
- 1 plic fulgi de cocos pentru tapetarea tortului
- ornamente cu motiv de Paște
Instrucțiuni
- Instrucțiunile pas cu pas în rețeta video!