
Apple Bread
Trebuie să recunosc că a avut un succes foarte mare și a intrat rapid pe lista dulciurilor noastre preferate de toamnă.Bonus că e vegan deci se potrivește atât perioadei de post cât și la diferite alergii, cum ar fi lactatele sau ouăle. Sigur merge înlocuită și făina normală cu făină din ovăz 1:1.Dacă îți place împarte-o cu cei dragi. ♥️🍏
PORȚII 16 porții
Echipament
- tavă cuptor
- Tocător
- Cuțit
- Castron
- tăvi pentru cozonac
- Hârtie pentru copt
- scobitoare
Ingrediente
- 500 g mere
- 500 g făină
- 2 plicuri praf de copt
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 lingurițe scorțișoară
- 300 g zahăr poate fi înlocuit cu 150g miere sau 1:1 zahăr din cocos
- 500 ml lapte vegetal
- 1 banană
- 1 lingură zahăr vanilat
- 2 linguri ulei de cocos
Instrucțiuni
- Rețeta pas cu pas în clipul de mai jos.
- Rețeta se poate porționa și congela. Se decongelează în frigider peste noapte.