Ceapă roșie murată

1.1K

Ceapă roșie murată

ioanafacechestii
Borcanul ca atare rezistă 2 săptămâni la frigider. Pentru o durată de viață mai mare, poate fi sterilizat.
Timp de preparare 15 minutes
Timp de gătire 15 minutes
La răcit 8 hours
Fel de mâncare Aperitiv
Tip de bucătărie Internațională
Cuvinte cheie #ChestiiDeUnMinut,ceapă murată,murături

Echipament

  • 1 borcan sticlă cu capac 1.7L
  • 1 crăticioară
  • 1 Lingură

Ingrediente
  

  • 600 ml oțet din vin
  • 600 ml apă plată
  • 600 grame ceapă roșie tăiată felii
  • 30 grame sare neiodată
  • 30 grame zahăr brun nerafinat (foarte moale)
  • 3 căței usturoi tăiați pe jumate
  • 4 foi dafin
  • 1 lingură cuișoare
  • 1 lingură ienibahar

Instrucțiuni
 

  • Rețeta pas cu pas în clipul de mai jos.
  • Borcanul ca atare rezistă 2 săptămâni la frigider. Pentru o durată de viață mai mare, poate fi sterilizat.
  • Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Ioana Face Chestii © Copyright 2021. All rights reserved.
Close