
Măr cu iaurt și scorțișoară
#7ZileDeEnergie *
PORȚII 1 porție
Echipament
- Tigaie antiaderentă
- Cuțit
- lingură lemn
- Castron
Ingrediente
- 100 grame iaurt degresat / iaurt vegan
- 1 bucată măr golden
- 1/2 linguriță scorțișoară
Instrucțiuni
- Se spală bine mărul și se taie cubulețe.
- Se pune o tigaie antiaderentă la încins.
- Se adaugă mărul împreună cu o lingură de apă și se gătește la foc mediu timp de 3 minute, amestecând în continuu.
- La final se oprește focul și se amestecă scorțișoara.
- Se pune iaurtul într-un vas și pe deasupra se adaugă mărul cu scorțișoara.
- Poftă bună!
Notă
Pentru #7ZileDeEnergie:
- Opțional, se poate mânca mărul crud, tăiat feliuțe, pus în iaurt și presărat cu scorțișoară.