
Pizza Cu Blat De Conopidă (Cauliflower Pizza)
M-am săturat de pizza tradițională și mi-am amintit că pot să fac blat din conopidă și că-i tare bun. Bonus e că-i fără gluten, iar topping-ul îl pune fiecare după bunul plac, așa că poa' să fie și vegană și keto și low carb, deci pe gustul tuturor.S-avem poftă!
PORȚII 4
Echipament
- Cratiță pentru fiert
- Lingură
- Robot de bucătărie
- Pânză bumbac pentru scurs brânza / sită foarte fină
- Castron
- Răzătoare
- Tel
- Tavă mare de cuptor
- Hârtie de copt
- Spatulă
- Furculiță
- Cuptor
Ingrediente
BLAT
- apă pentru fiert
- 1 bucată conopidă -de aproximativ 1 kg-
- 1 1/4 linguriță sare
- 1 linguriță piper
- 2 bucăți ouă
- 150 grame telemea rasă
TOPPING – cantitați puse după preferință
- sos pizza
- cașcaval
- ardei gras
- ceapa albă
- bacon
- salam
- măsline negre
Instrucțiuni
- Urmăriți rețeta pas cu pas în video!