Pizza Cu Blat De Conopidă (Cauliflower Pizza)

734

Pizza Cu Blat De Conopidă (Cauliflower Pizza)

ioanafacechestii
M-am săturat de pizza tradițională și mi-am amintit că pot să fac blat din conopidă și că-i tare bun. Bonus e că-i fără gluten, iar topping-ul îl pune fiecare după bunul plac, așa că poa' să fie și vegană și keto și low carb, deci pe gustul tuturor.S-avem poftă!
Timp de preparare 30 minutes
Timp de gătire 1 hour
Timp Total 1 hour 30 minutes
PORȚII 4

Echipament

  • Cratiță pentru fiert
  • Lingură
  • Robot de bucătărie
  • Pânză bumbac pentru scurs brânza / sită foarte fină
  • Castron
  • Răzătoare
  • Tel
  • Tavă mare de cuptor
  • Hârtie de copt
  • Spatulă
  • Furculiță
  • Cuptor

Ingrediente
  

BLAT

  • apă pentru fiert
  • 1 bucată conopidă -de aproximativ 1 kg-
  • 1 1/4 linguriță sare
  • 1 linguriță piper
  • 2 bucăți ouă
  • 150 grame telemea rasă

TOPPING – cantitați puse după preferință

  • sos pizza
  • cașcaval
  • ardei gras
  • ceapa albă
  • bacon
  • salam
  • măsline negre

Instrucțiuni
 

  • Urmăriți rețeta pas cu pas în video!

Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Ioana Face Chestii © Copyright 2021. All rights reserved.
Close